Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

Rafael Monferrer presenta el treball de tota una vida amb “L’Església Parroquial de Vilafranca”

Rafael Monferrer Guardiola va presentar divendres passat a la Casa Social de Vilafranca la seua última obra, “L’Església Parroquial de Vilafranca”. Un treball que forma part de tota una vida d’esforços, dedicació i estudi.

A la presentació va acudir l’edil de Cultural de Vilafranca, Óscar Tena, qui va destacar la gran qualitat de l’obra i va agrair a Monferrer tot el treball dedicat per a fer possible un llibre com el que es presentava, ja que, segons va assenyalar, “no tots els pobles tenen el privilegi de tindre una obra com aquesta”.

El llibre recull la història no solament de l’Església Parroquial, recentment declarada Bé d’Interés Cultural (BIC) sinó també de tot el que l’envolta a ella i al municipi.

Així mateix, “L’Església Parroquial de Vilafranca” compta amb un annex amb fotografies de Carlos Martínez. El llibre ha sigut editat per Onada Edicions.