Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

Participació i col·laboració veïnal claus de la Fira de la Magdalena de Vilafranca

El passat cap de setmana va tindre lloc la XXIII Fira de la Magdalena de Vilafranca amb multitud d’activitats per a tots. Amb gran tradició a la seua esquena i amb la ramaderia i l’agricultura com a eixos centrals de les activitats, centenars de veïns i visitants van tindre l’oportunitat de gaudir de tres dies d’activitat.

El concert de la Unió Musical va obrir l’esdeveniment el divendres a la nit i va donar pas a dos dies, dissabte i diumenge, en els quals van tindre lloc activitats literàries, conferències, exposicions, actuacions musicals, tallers per a tota la família i exhibicions de gossos de rabera. L’agricultura i la ramaderia també van estar molt presents en la secció ramadera que va comptar amb un gran atractiu i va ser molt visitada. A més, el trasllat dels poltres des de la Dehesa al recinte firal, l’exhibició eqüestre i els passejos a cavall per a xiquets i xiquetes van tindre un gran acolliment.

L’èxit de la Fira de la Magdalena 2019 no hauria sigut possible sense la gran participació i col·laboració dels veïns i veïnes de Vilafranca, així com de diverses entitats del municipi els qui, un any més, s’han bolcat en la celebració de l’esdeveniment.
Participació i col·laboració veïnal claus de la Fira de la Magdalena de Vilafranca