Ajuntament

Seu electrònica Portal de transparència Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

Tauler d'anuncis Formacio i treball Ajudes i subvencions

Agenda

Pròxims events
<<< Tornar a l'inici

Notícies escrites a: Febrer 26th, 2019

Vilafranca celebra el Dia Internacional de la Dona

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, que se celebra el 8 de març, Vilafranca ha programat una completa agenda d’activitats que començarà el dijous 28 de febrer i finalitzarà el 14 de març.

Així, el 28 de febrer hi haurà un taller de RAP per la Igualtat amb els alumnes de l’IES Vilafranca. El […]

Llegir més...>

Xarrada sobre mecenatge a Vilafranca

La Casa Social de Vilafranca va acollir la setmana passada una xarrada informativa sobre el mecenatge per a finançar projectes locals segons la nova Llei Valenciana de Mecenatge. L’esdeveniment va reunir desenes de persones interessades en el tema.

Llegir més...>

Horari d’hivern de les visites guiades als monuments i museus.

[ 7 Gener 2019 a 24 Març 2019. ]

Del 7 de gener al 24 de març de 2019, la Tourist Info Vilafranca realitzarà visites guiades als principals monuments i museus (Museu de la Pedra en Sec, Església Santa Mª Magdalena i Ajuntament) durant els dies d’obertura.

Horaris:

De divendres a dissabte, a les 11:00, 12:00 i 16:30 h.
Diumenge, a les 11:00 i 12:00 h.

* No hi haurà visites guiades els diez […]

Llegir més...>