Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

<<< Tornar a l'inici

Alcalde i regidors

Benvinguda de l’Alcalde

Oscar Tena

Esta pàgina web de l’Ajuntament de Vilafranca, des de la que et done la benvinguda, pretén ser un instrument per a integrar a la nostra població en la societat de la informació en què vivim. Les noves tecnologies es convertixen en els nostres dies en la millor ferramenta per a salvar la distància que ens separa dels grans centres econòmics, polítics i culturals. D’esta forma, Internet és un vehicle imprescindible per al desenrotllament cultural, social i econòmic del nostre municipi.

L’Ajuntament de Vilafranca, gràcies fonamentalment a l’esforç de dos persones compromeses amb el nostre futur, obri esta finestra plena de continguts, perquè des de qualsevol punt del planeta siga possible obtindre informació actualitzada de la nostra població. Ara Vilafranca esta més prop de tots, en especial d’aquells que amen a la nostra vila, però que per diverses raons estan allunyats geogràficament.

Estic convençut de l’èxit d’esta pàgina, per això vos anime que col·laboreu amb les vostres aportacions i opinions, amb elles podrem ampliar i millorar els seus continguts, compromís que des d’esta corporació municipal assumim hui i en el futur.

Només em resta aprofitar l’oportunitat per a invitar a totes aquelles persones que estiguen llegint estes línies a què visiten la nostra població. Ací trobaras paisatges naturals impressionants, un patrimoni de construccions de pedra seca únic a Europa, festes, cultura i gents que esperen la teua visita.

Una cordial salutació.

Óscar Tena García

Agenda de l’alcalde

Organigrama municipal

ALCALDE

Óscar Tena García (PSPV-PSOE)

REGIDORS

PSPV -PSOE

Silvia Colom Monferrer
Cristóbal Troncho García
Betlem Pons Alemán
Valentín Miravet Sales
Miriam Bellés Domingo

COMPROMÍS

Francesc Monfort Granel
Jorge Juan Sorribes Monfort
Pedro Donato Tena Tena

El Ple

Activitat municipal

Descarrega l'Adobe Reader