Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

<<< Tornar a l'inici

Gastronomia

Un aspecte important de Vilafranca és la seva gastronomia. La seva cuina es basa en matèries primeres naturals i autòctones, que són treballades de manera senzilla, donant-los un sabor especial i únic gràcies a l’ús de bolets (rovellons). En funció de l’època de l’any i també de les festivitats, és tradició cuinar diferents plats. Entre ells cal destacar els caldos amb pilota o olles, el “ternasco”, el conill amb cargols, les perdius, les guatlles, els productes derivats del porc, els embotits i els pernils.

Pel que fa a la rebosteria cal destacar la quallada, els pastissos de carabassa i moniato, els rotllets d’aiguardent, les “mantecades”, etc.