Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

<<< Tornar a l'inici

Activitats Infantils.

Nadalandia

A Nadal s’organitza Nadalandia, un espai de jocs i activitats lúdiques adreçades a xiquets i xiquetes de primària que es desenvolupa a l’Espai Jove de la Casa de Cultura. S’organitzen jocs dirigits i de grup, tallers i manualitats, activitats esportives i també eixides per a visitar exposicions, etc.

La Resposta està als Llibres

Periòdicament, a la Biblioteca Municipal es desenvolupa el joc “La Resposta està als Llibres”. És una activitat dirigida a xiquets i xiquetes, que consisteix en trobar les respostes d’un conjunt de preguntes mitjançant els llibres de la biblioteca, emulant així el concurs de televisió “El Tiempo es Oro”.

Escola Esportiva

L’escola esportiva de Vilafranca organitza cursos de ciclisme, atletisme, handbol o basquet per als xiquets. A més organitza el cross de la Fira de la Magdalena adreçat per a tots els públics.