Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

<<< Tornar a l'inici

Música

Unió Musical de Vilafranca

La Unió Musical de Vilafranca és la principal entitat cultural i musical de la localitat. Amb motiu de Nadal, Pàsqua, la Fira de la Magdalena i Santa Cecilia organitza concerts. A més, a juliol es desenvolupen les audicions de l’escola de música. Tanmateix la Unió Musical està present en els actes festius del poble i ofereix una intensa formació acadèmica en l’Escola de Música.

Associació Miralles del Carro

A banda a Vilafranca hi ha l’Associació Cultural Miralles del Carro, dedicada a la recuperació del patrimoni musical i etnològic de la localitat.

Orquestres i Disco Mòbils

En el decurs de l’any a Vilafranca s’organitzen concerts, orquestres i discoteques mòbils. La nit de Cap d’Any, a Pàsqua, a Sant Cristòfol, la Fira de la Magdalena, les festes de Sant Roc i la Mare de Déu del Llosar la festa està garantida.