L’IES Vilafranca amplia l’oferta formativa

ReuniĆ³ sobre ampliaciĆ³ formativa a l'IES Vilafranca
ReuniĆ³ sobre ampliaciĆ³ formativa a l'IES Vilafranca

La Conselleria d’EducaciĆ³ estĆ  valorant la implantaciĆ³ a Vilafranca de nous cicles formatius de grau mitjĆ  i superior. La intenciĆ³ Ć©s preparar als estudiants per cobrir necessitats laborals de les empreses de la zona.

AixĆ­, ja en novembre el director general de formaciĆ³ professional, Manuel Gomicia, i el director territorial d’educaciĆ³, Robert Roig, van visitar l’IES Vilafranca per analitzar la viabilitat d’implantaciĆ³ d’aquestos nous cicles. A la reuniĆ³ tambĆ© van assistir l’alcaldessa de Vilafranca, Silvia Colom, Eloy Tantos, en representaciĆ³ de l’empresa Renomar i l’equip directiu de l’IES Vilafranca. La sostenibilitat i la formaciĆ³ en energies renovables centrarĆ  part d’aquesta nova opciĆ³ formativa. TambĆ© es va tractar implantar cicles formatius en modalitat de “fp dual”.

En una altra reuniĆ³ el 6 de febrer amb el subdirector general de formaciĆ³ professional, Joan Corchado, es va tractar el procĆ©s d’implantaciĆ³ i temporalitzaciĆ³, a mĆ©s de les necessitats de reformes en instalĀ·lacions.

L’IES Vilafranca ha valorat aquesta ampliaciĆ³ com una “excelĀ·lent notĆ­cia i una aposta important per part de les administracions per a fixar poblaciĆ³ en la zona, atĆØs que a mĆ©s de crear noves oportunitats laborals dins del mateix centre educatiu, tambĆ© es formarĆ  la gent per a ocupar llocs de treball qualificats i de qualitat a la comarca o fora d’aquesta”.