EducAcció arribarà a Vilafranca el 4 d’abril

Cartell EducAcció 2020
Cartell EducAcció 2020

La cinquena edició del congrés educatiu de Vilafranca, EducAcció, se celebrarà el 4 d’abril a la Casa de la Cultura. L’esdeveniment, organitzat per l’Ajuntament, el Cefire, l’IES Vilafranca, el CEIP En Blasc d’Alagó, la Diputació de Castelló i la Generalitat Valenciana, serà un any més el punt de trobada de docents, pares i mares interessats en diferents tècniques d’aprenentatge.

D’aquesta forma, el programa compta amb taules redones i ponències d’experts. A les 10h Neus Sanmartí parlarà sobre “L’avaluació al servei de l’aprenentatge”. Seguidament, tindran lloc les comunicacions “Educació patrimonial i comunitària, model d’intervenció educativa local i comarcal” de Noel Manzanares del CEIP Grangel Mascarós de l’Alcora; “L’avaluació contínua i formadora en un ABP” de Rocio Montolio i José Lacoba de l’IES Jaume I de Borriana; i “AEE i codocència, practiques inclusivament a l’IES Álvaro Falomir” de Carmen Franch i Luz Valero de l’Álvaro Falomir d’Almassora.

Després d’una pausa per a menjar, les comunicacions es reprendran a les 16h amb “Sentit de la meravella (sense of wonder). Aplicacions didàctiques de la narrativa gràfica a l’aula” de Pedro Cifuentes de l’IES El Graó; “Aprovar o aprendre?” de Julio López Moreno del CEIP Àngel Saez de Benicarló; i “Projecte Conviu. Pràctiques d’educació emocional i inclusiva per a la convivència i l’èxit escolar” de Diana Montserrat i Celia Alcón del CEIP L’Albea de Vall d’Alba. La jornada finalitzarà amb la ponència “11 paraules que ens donen lliçons sobre la vida. El poder que viu en el llenguatge” de Lluís Castellanos.

Tots aquells interessats a participar ja es poden inscriure a través del web del Cefire.