Vilafranca celebra aquesta setmana les Pre-Jornades de Joventut i Igualtat

Cartell Pre-Jornades de Joventut i Igualtat
Cartell Pre-Jornades de Joventut i Igualtat

Des del passat 11 de febrer Vilafranca estĆ  immersa en la celebraciĆ³ de les Pre-Jornades de Joventut i Igualtat. AixĆ­, desprĆ©s d’un cinema fĆ²rum organitzat amb motiu del Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la CiĆØncia, des de demĆ  dimecres dia 19 fins al 24 de febrer es podrĆ  visitar l’exposiciĆ³ Ā«No em toques el WhatsAppĀ» a l’IES Vilafranca fins al dia 21 i d’acĆ­ al 24 a l’Espai Jove. Assenyalar que demĆ  tindrĆ  lloc la inauguraciĆ³ de l’exposiciĆ³ i dinĆ mica de sensibilitzaciĆ³ Ā«Expressem el que sentimĀ» amb murals als centres.

El dijous es desenvoluparĆ  un taller de sensibilitzaciĆ³ en matĆØria d’igualtat amb l’alumnat de l’institut de la localitat. La cita Ć©s al mateix IES Vilafranca a les 16.30h. Quant al divendres, tindrĆ  lloc a partir de les 22h un programa especial de Ā«La Resistencia pero no muchoĀ» a l’Espai Jove de Vilafranca.

Un mural per a la igualtat tindrĆ  el protagonisme el dissabte a les 16.30h, tambĆ© a l’Espai Jove. El diumenge, al mateix lloc i a partir de les 17h, arribarĆ  la mĆŗsica amb el taller de rap amb perspectiva de gĆØnere.

Finalment, la clausura d’aquestes Pre-Jornades es durĆ  a terme el dilluns 24 a les 11.15h amb la lectura del manifest a l’institut.