Programació de “Vilafranca es queda a casa” per a aquest cap de setmana

L’Ajuntament de Vilafranca ha preparat un nou cap de setmana carregat d’activitats per a tots i totes a través de Youtube. Sense eixir de casa, des del sofà o el llit, on es vulga, es pot gaudir de continguts culturals, esportius i gastronòmics.

Així, demà dissabte 23 de maig, a les 12h Diego García, Jesús Monfort, Jesús Pitarch, María García, Oscar Fabregat, Pau Monfort i Sergio Andrés duran a terme el “Confinaconte Musical: Benvingut a Vilafranca”; a les 13h Emilio Pons delectarà amb una recepta de cuina; a les 19h La Primera ensenyarà a ballar sevillanes i a les 20h hi haurà un tardeo musical amb Sergio Altaba.

Les activitats continuaran el diumenge a les 11h amb una rutina d’abdomen i força de cames amb Pablo Andrés. A la vesprada, a les 18h Alba, Carla, Elia, Luna, Maite, Rebeca i Sara recomanaran sèries de televisió; a les 18.30h Carlos Álvarez interpretarà “Horizons” d’Steve Hackett; a les 19h hi haurà una recomanació literària de la mà de María García i a les 20h Isabel Edo oferirà una visita guiada al Museu de la Pedra en Sec.