La música regna aquest cap de setmana a Vilafranca

El Diluvi a Vilafranca
El Diluvi a Vilafranca

Vilafranca encara un cap de setmana en el que la cultura serà la protagonista. D’aquesta manera, aquesta mateixa vesprada a les 19.30h actuarà “El Diluvi” dins de les activitats realitzades amb motiu de la Capitalitat Cultural de Vilafranca. El concert compta amb la col·laboració de l’Institut Valencià de Cultura.

Demà dissabte dia 8 a les 19h a la Casa Social tindrà lloc la presentació de “L’esperit del temps” en la qual participaran l’autor del llibre i doctor en Biologia i professor de Periodisme, Martí Domínguez, i el doctor en Història i professor de secundària, Raül G. Devís. L’activitat s’engloba dins dels diàlegs organitzats pel Centre d’Estudis dels Ports. Així mateix, demà també se celebrarà la “Nit dels Ciris”, un passeig musical a la llum dels ciris. L’acte tindrà lloc al barri antic de 22h a 02h.

El diumenge seguirà la música i el ball en aquesta ocasió amb el Grup de Rondalla i Ball de Vilafranca. El Festival de Jota es realitzarà a la Plaça d’En Blasc a les 22h.

Cal recordar que totes les activitats es realitzen seguint les mesures de seguretat higièniques i sanitàries enfront de la Covid19.