Teatre, literatura i música el cap de setmana a Vilafranca

Microteatres de La Xalera
Microteatres de La Xalera

Vilafranca es prepara per a viure un cap de setmana marcat per la cultura, això sí, sempre respectant les normes de prevenció enfront de la Covid-19. Així destaquen les propostes teatrals, com és el cas dels Microteatres de la Xalera, però també hi haurà literatura i música.

Demà divendres a les 22h tindrà lloc a la plaça d’En Blasc el concert de l’Escola de pols i pua del Grup de Rondalla i Ball.

I el dissabte a les 19.30h a la Casa Social els Diàlegs dels Ports tractaran el llibre “Els bombardejos silenciats de 1938: Albocàsser, Ares del Maestrat, Benassal, Vilar de Canes, Rossell i Morella”, volum coordinat per Ricard Martí i escrit per Vicent R. Querol, Pep Querol, Carlos Sangüesa i Ricard Martí. L’activitat està organitzada pel Centre d’Estudis dels Ports. ‘Bambant pel carrer’ arribarà a la nit a les 22h amb els Microteatres de La Xalera, distribuïts en diferents punts. Cal indicar que l’activitat ja té exhaurides les entrades.

El teatre també serà protagonista el diumenge 23, però aquesta vegada amb la visita teatralitzada a la pedra en sec que organitza l’Alberg La Parreta a les 17h. És important recordar que requereix inscripció prèvia. Finalment, el cap de setmana el tancarà la representació a les 22h de “L’ànec lleig” de Teatre La Puntual a la plaça de l’Església. La cita, per a públic familiar, arriba de la mà del Festival rural de titelles Portsxinel·la.