Visites guiades el cap de setmana a Vilafranca

Visita guiada al nucli histĆ²ric
Visita guiada al nucli histĆ²ric

Les visites seran protagonistes aquest cap de setmana a Vilafranca. I Ć©s que el dissabte s’ha programat una visita guiada pel centre histĆ²ric i el diumenge hi haurĆ  una nova visita teatralitzada a la pedra en sec. A mĆ©s, cal indicar que continua oberta l’exposiciĆ³ fotogrĆ fica “Anant per casa” que es podrĆ  visitar fins al 13 de setembre.

AixĆ­ les coses, demĆ  dissabte a les 18h eixirĆ  de la plaƧa d’en Blasc la visita guiada pel nucli antic de la localitat. Edificis modernistes, cases amb escuts, l’esglĆ©sia renaixentista, la Torre de Conjurar, el Museu de la Pedra en sec o l’ajuntament seran alguns dels espais que podran conĆ©ixer els participants. Cal indicar que Ć©s necessĆ ria la inscripciĆ³ prĆØvia a l’Oficina de Turisme a travĆ©s del telĆØfon 964 44 14 32 o el correu electrĆ²nic vilafranca@touristinfo.net.

La visita del diumenge serĆ  a la pedra en sec. A les 17h eixirĆ  aquesta proposta teatralitzada per donar a conĆ©ixer a veĆÆns, veĆÆnes i visitants les particularitats de les construccions amb la pedra en sec, prĆ ctica inclosa en la Llista Representativa de Patrimoni Cultural Inmaterial de la Humanitat de la Unesco. Es tracta d’una activitat organitzada durant l’estiu per l’Alberg La Parreta i que compta amb la colĀ·laboraciĆ³ del consistori.

Una altra opciĆ³ cultural per a tot el cap de setmana Ć©s la visita a l’exposiciĆ³ fotogrĆ fica “Anant per casa” del vilafranquĆ­ JesĆŗs Tena que es mostra a les Sales GĆ²tiques. L’horari del dissabte Ć©s de 10 a 14h al matĆ­ i de 17h a 20h a la vesprada. El diumenge obri nomĆ©s al matĆ­.