Taller d’aperitius originals per a les festes nadalenques

Amb l’objectiu d’anar pensant els menús de Nadal, el Grup de Dones de Vilafranca va organitzar el dilluns a la vesprada un taller d’aperitius nadalencs. Tot un èxit. En menys de mitja hora des que es va llançar l’anunci es van cobrir les places. Vist l’acollida de la proposta, la setmana que ve s’ha programat una segona edició.

El taller l’impartia la cuinera vilafranquina Susana Deusdad. Així, al menú hi havia brotxetes de diferents maneres o brandada de bacallà. Els ingredients necessaris: avocat, salmó, paté, pernil, meló blanc, mango, formatge fresc o llagostins.

Per limitar el contacte amb els aliments les persones assistents es van distribuir en grups de quatre.

Tot plegat una iniciativa senzilla però original que li obre la gana a més d’un. I és que aquest any a Vilafranca, a més d’una casa es repetirà el menú.