Vilafranca acull per quarta vegada la jornada de formaciĆ³ trufera

Vilafranca acull per quarta vegada la jornada de formaciĆ³ trufera
Vilafranca acull per quarta vegada la jornada de formaciĆ³ trufera

La Casa Social de Vilafranca va acollir una jornada sobre la trufa negra que tractava una formaciĆ³ impartida per Luz Cocina Romero, una professional en l’Ć mbit trufer que va fer d’aquest dia tot un ĆØxit.

Les 20 places que hi havia van estar cobertes rĆ pidament deixant, fins i tot, a gent en espera, i Ć©s que el nom reconegut nacionalment de Luz Cocina va fer que, no sols gent de la localitat, sinĆ³ tambĆ© gent de provĆ­ncies com Terol o Guadalajara acudiren a aquesta sessiĆ³.

Es van tocar continguts relacionats amb la plantaciĆ³ de la trufa negra i diferents investigacions que giraven al voltant d’aquesta. ƒscar Tena, el regidor responsable de la jornada, afirma que “cada vegada hi ha mĆ©s interĆ©s per la truficultura i mĆ©s gent que aposta per ella”. Aquesta formaciĆ³ anava destinada a tots aquells que necessitaren adquirir coneixements per poder endinsar-se en el mĆ³n de la trufa, ja que Ć©s un aspecte difĆ­cil a l’hora de portar a terme.