La Casa Social de Vilafranca va acollir una jornada sobre la trufa negra que tractava una formació impartida per Luz Cocina Romero, una professional en l’Ć mbit trufer que va fer d’aquest dia tot un ĆØxit.
Les 20 places que hi havia van estar cobertes rĆ pidament deixant, fins i tot, a gent en espera, i Ć©s que el nom reconegut nacionalment de Luz Cocina va fer que, no sols gent de la localitat, sinó tambĆ© gent de provĆncies com Terol o Guadalajara acudiren a aquesta sessió.
Es van tocar continguts relacionats amb la plantació de la trufa negra i diferents investigacions que giraven al voltant d’aquesta. Ćscar Tena, el regidor responsable de la jornada, afirma que “cada vegada hi ha mĆ©s interĆ©s per la truficultura i mĆ©s gent que aposta per ella”. Aquesta formació anava destinada a tots aquells que necessitaren adquirir coneixements per poder endinsar-se en el món de la trufa, ja que Ć©s un aspecte difĆcil a l’hora de portar a terme.





