Vilafranca aposta pel foment de la lectura amb la iniciativa “Compartint lectures”

Trobada 'Compartint lectures'.

Ja fa alguns anys que la biblioteca Matilde Escuder de Vilafranca compta amb diversos clubs de lectura ben consolidats. Aquest mes de novembre s’ha inaugurat un nou projecte relacionat amb la literatura anomenat “Compartint lectures”. El divendres per la vesprada s’inaugurava la primera sessió.

Es tracta d’una tertúlia dialògica per compartir experiències sobre novel·les que han marcat. Així, tres persones presenten la seua lectura escollida, bé per la qualitat literària, bé per la trama o per allò que els haja marcat. A les sessions pot acudir tota aquella persona que ho desitge i es pretén que siguen un impuls per conèixer i interessar-se per nous gèneres de literatura.

El projecte naix des del club de lectura i ha estat impulsat per Josep Maria Zapater, docent jubilat. Aquestes trobades seran bimensuals i en cadascuna es presentaran tres llibres amb l’objectiu que sempre siguen lectors o lectores diferents aquells que els exposen.

En aquesta primera edició s’ha parlat al voltant de “Jean Eyre”, de Charlotte Brontë per part de Rosario Milian; de “Tigres de Cristal”, de Toni Gil, de la mà de Jorge García; i de “No soc aquí”, d’Anna Ballbona, a través de Josep Maria Zapater.