Vilafranca gaudeix d’un cap de setmana amb teatre, música i conferències

Bureo a la Plaça d'En Blasc

Aquest passat cap de setmana, Vilafranca va gaudir de música, teatre i conferències que es van portar a terme gràcies a diferents associacions com el Centre d’Estudis dels Ports, la Penya Taurina, la Comissió de festes 2021 o l’Ajuntament.

El divendres de vesprada, es celebrava la conferència sobre el paisatge i la seua tutela a càrrec de Pablo Altaba i José Manuel de Antonio, que també van aprofitar per a presentar la revista núm. 5 de Papers dels Ports.

Conferència Diàlegs dels Ports

Aquella nit, a les 22:00 h, el teatre dut a terme per la companyia valenciana Teatro del Contrahecho va sorprendre el públic. Abordant temes com el masclisme i la prostitució mitjançant una sèrie de llargs monòlegs, la representació fou emotiva i costava apartar la mirada d’ella.

Durant la vesprada del dissabte 17, la Plaça de Bous s’omplia per a veure dues proves de bou i les posteriors embolades d’aquests. Finalment, per a tancar el dia, la gent del poble va gaudir i va recordar el passat amb el Tribut a Mecano, organitzat per la Comissió de Festes 2021.

A manera de tancament de cap de setmana, va tindre lloc a la Plaça d’En Blasc el Bureo a càrrec de l'”Associació Cultural Bureo La Iglesuela Vilafranca”. La gent es va animar a ballar i totes gaudien de la música tradicional dels nostres voltants.

Bureo a la Plaça d’En Blasc