Vilafranca presenta la ruta del Camí de la Conquesta

Vilafranca presenta la ruta del Camí de la Conquesta

El dissabte a la vesprada es va presentar a la Casa Social de Vilafranca el producte turístic Camí de la Conquesta Gr331 fruit del Pla de Competivitat de la Mancomunitat Els Ports. La nova ruta circular de 166km i que enllaça diferents pobles de la comarca i és apta per a senderisme, ciclisme o passejos a cavall, és producte de tres anys d’intens treball.

L’acte va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Vilafranca, Silvia Colom, el regidor de Turisme, Bruno Morraja i representants de la Mancomunitat Els Ports. Allí es va presentar el producte turístic, format per una topoguia, mapes de les 15 rutes i un passaport que se segellarà en el destí.

En cada poble de la ruta s’han situat panells explicatius en els quals es compta el passat medieval de la localitat i la comarca. El treball ha sigut realitzat per l’expert en història medieval, Vicent Royo. En el cas de Vilafranca, els panells es troben en l’antic hospital, l’antic ajuntament, l’oficina de turisme i la llotja.

En la presentació també es van projectar audiovisuals en els quals van participar actors i actrius voluntaris del poble i la comarca.

Vilafranca presenta la ruta del Camí de la Conquesta