Viu el pont de Tots Sants a Vilafranca

Vilafranca ha preparat una completa agenda d’activitats amb motiu del pont de Tots Sants que se celebra des de demà divendres dia 1 fins al diumenge 3 de novembre.

D’aquesta forma, demà a les 19h a la Casa Social es presenta el llibre “Flores muertas” de Julio César Cano. L’acte comptarà amb les intervencions de l’autor, l’alcaldessa Silvia Colom i Juan Sorribes.

Per al dissabte, els Kintos 2020 han organitzat una gran festa de Halloween. A les 17h hi haurà jocs infantils; a les 18.30h tardeo amb el grup Sarao i des de les 00.00h Discomòbil The End. Tots les activitats seran en l’Edifici Polivalent de la carretera de Castellfort.

També el dissabte, els amants de l’art, la història i les excursions podran visitar les pintures rupestres de La Covatina. La visita començarà a les 11.30h a l’Ajuntament.

Així mateix, durant tot el pont es podrà gaudir de les Jornades dels Bolets en els restaurants i comerços del municipi. De la mateixa manera, es mantindran obertes les exposicions d’acrílics de Chelo Prades i dels treballs en fusta de José Julve. Finalment, durant els tres dies es realitzaran visites al Museu de la Pedra en Sec, l’Església de Santa Mª Magdalena i a l’Ajuntament.

Per a més informació sobre les activitats i reserves a les visites consultar amb l’Oficina de Turisme de Vilafranca.