AULA MENTOR

L’Aula Mentor és un sistema de formació obert i lliure a través d’Internet, promogut pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esport.

Els objectius de l’Aula Mentor se centren en proporcionar una alternativa formativa a la població adulta que no pot estudiar de manera presencial i que té un ritme d’aprenentatge o possibilitats de dedicació que requereixen d’un sistema molt flexible on no hi haja horaris ni terminis a complir. Els cursos oferts per l’Aula Mentor són 100% online i la matrícula està oberta durant tot el curs escolar. A més cal destacar que tot i tenir un cost molt baix per a l’alumne amb aquesta formació s’obté una certificació oficial.

L’oferta formativa es materialitza en un conjunt de cursos en permanent actualització (d’entre 50 i 70 hores de durada), organitzats en àrees formatives i que han estat dissenyats i adaptats especialment a les característiques del públic a qui van dirigits.

Les persones que puguen estar interessades, però no disposen d’ordinador o connexió a Internet a casa, poden utilitzar l’aula d’informàtica de la casa de cultura per a la realització dels cursos. A més, les proves d’avaluació final es realitzen de manera gratuïta a la biblioteca municipal Matilde Escuder, assegurant així que els alumnes no hagen de desplaçar-se per obtenir la certificació.

La formalització de la inscripció als cursos es fa a la biblioteca, ja siga presencialment o a través del correu electrònic biblioteca@ajuntamentdevilafranca.es.

Més informació al web de l’Aula Mentor.

Contacte
  • Tel. 964 44 08 14
  • Mail. biblioteca@ajuntamentdevilafranca.es