Descobreix els secrets soterrats de Vilafranca

L’Oficina de Turisme de Vilafranca ha organitzat una visita guiada pels cementeris de Vilafranca per a descobrir tot tipus de secrets que es troben soterrats en aquests. Guillem Monferrer serà l’encarregat de guiar els i les assistents en aquesta visita per a conéixer els cementeris vilafranquins. Així doncs, es farà una visita guiada per les diferents necròpolis on s’han soterrat les persones difuntes de Vilafranca al llarg de la història.

El turisme necrològic ha tingut un gran auge en els últims anys arreu d’Europa en ciutats com París o Londres. A més, ara també s’està estenent fins a Espanya i s’està donant valor a cementeris com el Cementeri de l’Almudena de Madrid, el Cementeri de Montjuïc de Barcelona o el Museu del Silenci de València. Així mateix, Vilafranca oferirà aquesta visita amb la finalitat de donar a conéixer els diferents llocs on han estat els cementeris de Vilafranca al llarg de la història, finalitzant en el cementeri actual.

La visita es portarà a terme el diumenge 26 de novembre, i s’eixirà des de la plaça d’En Blasc a les 11 h. Les places són limitades, així que per a poder assistir, cal inscriure’s a l’Oficina de Turisme al telèfon 964441432. No obstant això, si algú es queda sense plaça, podrà esperar més endavant, ja que s’organitzaria una altra visita.