Imaginària arriba a Vilafranca amb “Piedra sobre piedra” d’Irene Zottola

El cicle Imaginària torna amb una nova edició que compta amb una exposició a Vilafranca, l’únic poble de les comarques d’interior participant. L’exposició es tracta de “Piedra sobre piedra”, una obra de l’artista Irene Zottola.

L’exposició, que es podrà visitar fins al 22 de juny, és el “fruit d’un procés d’immersió imaginativa en el territori i de creació col·lectiva al llarg de diversos dies amb els seus habitants en el qual la materialitat, la fotografia experimental, la imatge i la paraula seran protagonistes”. Irene Zottola ha estat fent tallers amb els veïns del poble per a endinsar-los en la seua tècnica de creació d’imatges.

A més d’aquesta exposició, per tota la província també hi haurà obres de Camilla de Maffei i Christian Elia, Koldo Chamorro, Virginia Villacisla, Luciana Demichelis, Eugenio Recuenco, Erik Estany Tigerström, i Carlos Alba. Aquestes obres es repartiran entre Castelló, Benicàssim i Sogorb. Finalment, Imaginària també oferirà un programa d’activitats paral·leles que inclouran tallers, conferències i espectacles.