La Unió Musical de Vilafranca es prepara per al XLV Certamen Provincial de Bandes de Música

La Unió Musical de Vilafranca participarà en el XLV Certamen Provincial de Bandes de Música, que se celebrarà els dies 11 i 12 de maig a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló.

Uns dies enrere es va celebrar el sorteig que va determinar l’ordre de participació de les bandes participants. Així, la Unió Musical de Vilafranca actuarà el diumenge 12 de maig a les 10.00 hores, tancant la Segona Secció del certamen. Aquesta serà una ocasió per a què la banda de Vilafranca demostre el seu talent i el fruit del seu treball constant. Els seus integrants, sota la direcció de Pau Monfort, es prepararan durant aquests mesos per a brillar en aquest certamen. Aquesta serà una oportunitat per a compartir la seua passió per la música amb el públic i amb les millors bandes de la província.

Una cita amb la cultura

El XLV Certamen Provincial de Bandes de Música és una cita obligada per a tots els amants de la música. A més de la participació de la Unió Musical de Vilafranca, també es pot gaudir de les actuacions d’altres bandes reconegudes com la Societat Artística Musical de Castellnovo o l’Associació Musical Santa Cecília d’Almenara.