L’Ajuntament de Vilafranca i la Mancomunitat Comarcal Els Ports convoquen als extreballadors i extreballadores de la Marie Claire per informar-los del Fons Europeu d’Adaptació a la Globalització per a Treballadors Acomiadats (FEAG)

L’Ajuntament de Vilafranca i la Mancomunitat Comarcal Els Ports estan treballant en la redacció del projecte per sol·licitar el Fons Europeu d’Adaptació a la Globalització per a Treballadors Acomiadats (FEAG).

Es tracta d’un fons europeu que permetrà impulsar l’economia de Vilafranca i dels pobles del seu voltant, a través de plans de formació i ocupació per a extreballadors i extreballadores de l’empresa Marie Claire, que seran els beneficiaris d’aquestes ajudes.

En aquest moment l’ajuda es troba en procés de sol•licitud. Els tècnics de l’Ajuntament de Vilafranca i de la Mancomunitat Comarcal Els Ports estan recopilant la informació per redactar la memòria. Per aquest motiu, han convocat als extreballadors i extreballadores de la Marie Claire dimarts que ve, 28 de novembre, a les 19 hores, a la Casa de la Cultura de Vilafranca, per escoltar les seues reivindicacions i necessitats i que a través d’un breu qüestionari, conten la seua situació actual i previsions de futur.

Si l’extreballador o extreballadora no està interessat en aquest projecte de formació o impuls empresarial és important que participe igualment en aquesta sessió, per tindre un diagnòstic el més ampli i realista possible de la situació.

L’alcaldessa de Vilafranca ha insistit, Silvia Colom, ha insistit que es tracta d’una oportunitat única de finançament que permetrà dur a terme infinitat d’actuacions que beneficiarien a tot el conjunt de Vilafranca i comarca.