Lectura de manifest i una obra de teatre a Vilafranca pel 25N

Per a honrar la memòria de totes les víctimes de violència de gènere i clamar per la fi d’aquesta xacra social, a Vilafranca s’ha convocat una concentració en la qual es llegirà un manifest en repulsa de la violència masclista i per a recordar a totes les persones que l’han patit. Aquesta iniciativa s’emmarca en el Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones, celebrat el 25 de novembre.

El divendres, a les 18h, s’ha convocat a veïns i veïnes en la concentració enfront de l’estàtua de la Dona Treballadora de l’Avinguda del Llosar. Una vegada finalitzada la lectura, es realitzarà una xiulada per a denunciar la violència contra les dones, un signe de reivindicació que finalitzarà a la Casa de la Cultura. Allí s’exhibirà l’obra de teatre ‘Passos Lleugers’ a la sala Carles Pons.

L’Ajuntament de Vilafranca, en una iniciativa en col·laboració amb l’agent d’igualtat del consistori, obsequiarà a les persones que participin amb un calfa mans serigrafiat amb el lema ‘Si és Si’.