Lloguer de bicicletes elèctriques a Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca ha iniciat un nou servei de lloguer de bicis elèctriques. Es tracta d’un servei per a turistes i visitants però, sobretot, per a tots els veïns i veïnes del poble.

Des de l’Ajuntament de Vilafranca, s’anima a tot el poble a què faça ús d’aquest servei. Afirmen que “és una manera molt bonica i sostenible de fer esport i alhora, conéixer i valorar el nostre entorn urbà i natural”.

Les taxes a pagar per l’ús de les bicicletes es diferencien segons temps i edat. Els majors de 18 anys tenen unes taxes de 15€ per 2 hores i 25€ per 4 hores. En canvi, els menors de 18 anys pagaran 7,5€ per 2 hores i 10€ per 4 hores.

Les bicicletes es poden llogar a l’oficina de turisme en horari d’atenció al públic. Per portar a terme el lloguer caldrà presentar el DNI i emplenar un formulari. A més, també es poden reservar, sempre amb previ pagament.

Així mateix, s’han establert unes normes per a poder mantindre el servei de la manera més correcta possible. Entre elles s’ha establert que no que es podrà sortir del terme municipal i que les bicicletes s’hauran de retornar en el mateix estat en el qual es lloguen. Amb el lloguer de la bicicleta també va inclòs el casc. Els menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult per a fer ús d’aquest servei. I els joves de 16 i 17 anys hauran de presentar una autorització del seu tutor legal.

Tota aquesta informació i més està en l’ordenança reguladora, a la seu electrònica de l’ajuntament.