Passat, present i futur units amb ‘La poètica del temps’ a Vilafranca

– El passat dissabte es va inaugurar l’exposició de la UPV

El matí del dissabte 29 de juny es va presentar l’exposició ‘Una poètica del temps’ a Vilafranca. Aquesta consta d’intervencions en diferents ubicacions de l’espai públic del municipi.

A la inauguració van participar l’alcaldessa de Vilafranca, Silvia Colom, l’artista Alejandro Mañas, catedràtics com Natividad Navalón i Vicente Barón i becaris i alumnat de la Universitat Politècnica de València.

La jornada va començar amb un recorregut per les diferents instal·lacions que es troben a edificis públics i als carrers de Vilafranca. Es va començar davant les oficines municipals amb una instal·lació de Jaume Chornet, es va continuar pel carrer Major fins a la presó, on es troben obres de Natividad Navalón, i es va seguir fins al portalet de Sant Roc, on es van veure intervencions de Alejandro Mañas i de Vicente Barón. També, es poden veure peces d’aquests a l’església. Així mateix, hi ha més instal·lacions artístiques a l’hospital, a l’arrabal i als llavadors.

Durant aquest matí també es va poder gaudir d’una performance que explicava, per mitjà de l’art, el sentit d’aquesta exposició. Finalment, les sales gòtiques van acollir un concert de música experimental i un vi d’honor que va donar per tancada la inauguració. Aquesta exposició estarà instal·lada al municipi fins al 29 de setembre.