POLIESPORTIU

Vilafranca compta amb un poliesportiu municipal que es va inaugurar el 7 de setembre de 1981. És una instal·lació esportiva que disposa d’una pista reglamentària amb parquet de 20 x 40 metres. La pista té dues porteries i dues cistelles mòbils de competició. Hi ha un espai amb graderies amb capacitat per a 300 persones assegudes. A més disposa d’una sala multifuncional, la sala d’extraescolars, la sala de material i quatre vestuaris, dos femenins i dos masculins.

L’horari del poliesportiu és:

  • Dilluns, dimecres i divendres de 17h a 20h
  • Dimarts i dijous de 17h a 21h

La inscripció anual que dóna accés a la pista és de 10€ (infantil) i de 30€ (adult).

A banda l’Ajuntament també ofereix extraescolars que es duen a terme al mateix poliesportiu. Les activitats són kidfit, racó de l’art, multiesport i jocs de psicomotricitat. La taxa d’inscripció a les extraescolars és de 40€ anuals amb accés a la pista.

L’associació de dones de Vilafranca fa les sessions de gimnàstica setmanal al poliesportiu els dimarts i dijous de 18h a 20h. Per altra banda, l’equip de futbol sala femení del CF Vilafranca realitza els entrenaments i els partits oficials a la lliga autonòmica en aquesta mateixa instal·lació.

Per fer la inscripció al poliesportiu municipal cal dirigir-se a la seu electrònica.

Ubicació
  • Carrer Santa Teresa, s/n
  • 12150 Vilafranca