PROGRAMA "MENJAR A CASA"

El programa “Menjar a casa” és un servei que ofereix l’Ajuntament de Vilafranca en col·laboració amb la Mancomunitat dels Ports, la Creu Roja i la Residència de la 3a Edat de Vilafranca.

Aquelles persones que ho desitgen poden gaudir del servei tramitant-ho a través de Serveis Socials. Consta d’un menú diari, realitzat a la residència de la 3a edat i adaptat a les persones grans segons les pautes nutricionals i la qualitat que ofereix el centre. L’àpat se serveix a migdia i és la Creu Roja qui s’encarrega del repartiment a domicili. La gestió la duu a terme Serveis Socials. Els beneficiaris del programa “menjar a casa” només paguen la meitat del cost del menú diari. L’altra meitat l’assumeix l’Ajuntament.

Vilafranca va implantar el seu propi sistema de “Menjar a Casa” fa més de deu anys. Aquest servei garanteix un àpat equilibrat a les persones que ho necessiten. Per una altra banda, el contacte que tenen els voluntaris de Creu Roja amb la gent gran els ofereix atenció permanent, companyia i els permet conèixer de primera mà les seves necessitats.

Contacte
  • Tel. 964 440 306 / 964 441 266
  • Mail. info@mancomunitatelsports.es

Ubicació

  • Edifici de la Mancomunitat Comarcal Els Ports
  • Carrer La Bassa, 12
  • 12150 Vilafranca