Ricardo Cherta i Ioana Petenchi vencedors de la XII Entreparets de Vilafranca

Vilafranca va viure diumenge passat dia 22 el seu ja tradicional carrera de muntanya Entreparets que enguany celebrava la seua dotzena ediciĆ³. Cal recordar que la prova puntuava i tancava el cicle de la Lliga CastellĆ³ Nord de Curses per Muntanya.

La categoria mĆ xima de la carrera va comptar amb 240 participants. AixĆ­ mateix, les proves cadet-juvenil i Marxa No Competitiva van tindre 29 i 250 corredors respectivament.
VeĆÆns, veĆÆnes i visitants van viure de forma intensa la prova i lā€™esperada arribada dels participants a la plaƧa Dā€™En Blasc. El podi de la XII Entreparets de Vilafranca ha estat format per Ricardo Cherta amb 1h 52m 57s, Cristobal Adell amb 1h 53m 17s i Jose Luis Felis amb 1h 55m 19s en la categoria masculina i per Ioana Petenchi amb un temps de 2h 29m 4s, Raquel Casares amb 2h 33m 6s i Maria Obrero amb 2h 33m 9s en la femenina.

Lā€™Entreparets de Vilafranca ha sigut, un any mĆ©s, un gran ĆØxit tant en participaciĆ³ de corredors en les proves competitives i no competitives com en la implicaciĆ³ dels voluntaris i voluntĆ ries distribuĆÆts en els diferents punts del recorregut que van fer possible el bon funcionament de les proves.