Teatre i tradició amb la Mare de Déu del Llosar aquest cap de setmana en Vilafranca

mare de deu del llosar

Vilafranca encara aquest cap de setmana amb multitud d’activitats per a tots els gustos i edats. Així les coses, demà dissabte se celebrarà l’espectacle de la Ravalera On Tour, en el qual per 3 euros es podran descobrir 3 peces de microteatre i 3 espais diferents. Les actuacions seran a les 18h i a les 20h.

Demà també tindrà lloc una nova jornada de visites guiades a les pintures rupestres de la Covatina dins del Pla de Posada en Valor de l’Art Rupestre del Museu de la Valltorta i la Generalitat. La visita, gratuïta, eixirà a les 10h des de les oficines municipals.

A més, el diumenge se celebrarà el dia de la Mare de Déu del Llosar. A les 9h serà la missa en la parròquia de Santa Mª Magdalena i a les 10.30h començarà la processó cap a l’ermita del Llosar on se celebrarà la missa en honor a la Mare de Déu del Llosar. A la vesprada, a les 17h se celebrarà l’últim dia de la novena de la Mare de Déu del Llosar, seguidament, a les 18h, concert de pasdobles a càrrec de la Unió Musical de Vilafranca i a les 19h tornada de la processó cap al municipi. A les 22h es ballarà el Ball Pla en la plaça d’En Blasc. Els actes del dia del Llosar, a causa de la falta de majorals, són organitzats de forma conjunta per la Parròquia i l’Ajuntament de Vilafranca.

A més, fins al diumenge es podrà visitar a les Sales Gòtiques de l’Ajuntament l’exposició d’Acrílics de Chelo Prades. El dissabte l’horari serà de 10h a 14h i de 17h a 20h i el diumenge sol al matí. En mateix horari, però a les Sales Gòtiques es podrà contemplar l’exposició de treballs en fusta de José Julve.

Finalment, recordar que des de l’Oficina de Turisme es realitzen visites als principals museus i monuments de la localitat com el Museu de la Pedra en Sec, l’Església Santa Mª Magdalena i l’Ajuntament. Per a més informació consultar amb la pròpia Oficina de Turisme.