Una pasqua d’esport i festa a Vilafranca de la mà de la Comissió de Festes 2024

La Comissió de Festes de 2024 de Vilafranca ha organitzat un primer cap de setmana de les vacances de Setmana Santa on l’esport i la festa són els principals protagonistes. A més, han dut a terme una nova iniciativa per a recaptar fons per a l’organització de les festes d’enguany.

El dissabte 30 de març començarà amb un campionat de futbol sala a les 9 h al Poliesportiu Municipal. El campionat durarà tot el dia, hi haurà servei de barra i es faran entrepans per a esmorzar i per a sopar. A les 22.30 h es disputarà la final d’aquest. Seguidament, a les 00.30 h, el Parador acollirà l’orquestra Empopados i la discomòbil Discoeclipse.

Per a poder participar en el torneig cal apuntar-se posant-se en contacte amb Héctor (652448139) o Aitor (646808220). Hi ha un màxim de 12 equips i la inscripció és de 120 €, dels quals 20 € són de fiança). L’import dels premis és de 700 € el primer i 300 € el segon. La totalitat obtinguda de les quotes d’inscripció serà destinada als premis, àrbitres, que són federats, i material. Els participants del torneig tindran una entrada per a la festa de la nit inclosa amb la inscripció.

A més, la Comissió de Festes posarà a la venda aquest dia unes camisetes que ha creat, les ‘samarretes vilafranquines’, amb una ajuntada de paraules típiques de Vilafranca que van recollir a través de les seues xarxes socials com perxi, arabogues, galomo o bogal. El preu de la camiseta és de 10 € i està disponible en talles d’adult i de xiquet.

Així doncs, la Comissió de Festes de Vilafranca anima a veïns i veïnes a participar en els actes del dia 30 de març i a col·laborar per a poder fer unes festes plenes de màgia.