Vilafranca acull el 7 d’abril el Fòrum Connecta Labora

Cartell del Fòrum Connecta Labora a Vilafranca
Cartell del Fòrum Connecta Labora a Vilafranca
  • Es podrà assistir de manera presencial o telemàtica

Dimecres que ve 7 d’abril tindrà lloc a Vilafranca el Fòrum Connecta Labora pel qual es busca promoure l’ocupació i la creació de sinergies entre empreses i persones que busquen ocupació laboral. L’esdeveniment compta amb dues modalitats d’assistència: presencial al Poliesportiu, o telemàtica.

A les 9.30h, començarà la jornada amb l’acte d’inauguració al qual assistiran el director general de Labora, Enric Nomdedéu; el president de l’acord territorial per l’ocupació “Els Ports”, Blai Peñarroya; l’alcaldessa de Vilafranca, Silvia Colom; el portaveu d’acció contra la despoblació i desenvolupament rural, Santiago Pérez; representants d’UGT i de CC.OO.

A continuació, el programa es divideix en dos: la modalitat presencial i la modalitat en línia, les dos requereixen inscripció prèvia.

Així, el personal de LABORA assessorarà i orientarà als assistents perquè puguen aprofitar millor totes les activitats del fòrum. Els tallers i sessions se centraran en millorar les seues habilitats per a elaborar bons currículums i cartes de presentació, també fins i tot en vídeo. No faltaran les simulacions d’entrevistes de treball. A més, entre altres temes, s’ensenyarà a traure partit als recursos que ofereix internet per a la recerca activa d’ocupació i es podran establir cites per a entrevistes de treball reals amb les diferents empreses participants.

D’altra banda, el fòrum virtual comptarà amb una taula redona sobre els recursos i oportunitats de la comarca dels Ports que inclourà a empresaris, associacions i sindicats de la zona. A més de tallers i les ‘píndoles informatives’, s’oferiran també sessions en línia sobre el Fons Social Europeu, els Serveis de Labora o els certificats de professionalitat. En definitiva, un complet programa per a fomentar l’ocupació a la comarca.