Vilafranca es prepara per al festival literari ‘Los Libros Incorrectos’

Del 21 al 23 de juny, Vilafranca es convertirà en un refugi per als amants de la literatura. El festival literari ‘Los Libros Incorrectos’ arriba amb una programació plena d’activitats per a endinsar al municipi en el panorama literari actual.

El festival arrancarà el divendres 21 de juny amb una benvinguda a la Casa Social, seguida d’una taula redona amb Sabina Urraca, Fernanda García Lao i Bàrbara Blasco, tres autores reconegudes. La jornada culminarà amb un cinefòrum en l’Alberg La Parreta.

El dissabte 22 estarà replet de tallers i activitats per a tots els gustos. Fernanda García Lao impartirà un taller en el Mas dels Armelers, mentre que Javier López Menacho oferirà un taller d’escriptura creativa en l’Alberg La Parreta. A la vesprada, una taula redona reunirà autors locals de Vilafranca a la Casa Social. La programació del dissabte continuarà amb un taller a càrrec de Sabina Urraca en el Mas dels Armelers, seguit d’un taller de poesia i naturalesa amb Kike Parra en l’Arborètum. Per a tancar la jornada, la Biblioteca Matilde Escuder acollirà un concurs de relats incorrectes amb Alberto T. Blandina i David Pascual. La nit conclourà amb un micro obert en la plaça de l’església, on tots tindran l’oportunitat de compartir les seues pròpies creacions literàries.

El diumenge 23 començarà amb un taller impartit per Bàrbara Blasco en el Mas dels Armelers, seguit d’un passeig-taller en la naturalesa. El festival culminarà amb un aperitiu i amb la clausura oficial.

Es pot començar ja a reservar les places per a les diferents activitats a través del correu info@selectaescritura.com