Vilafranca obri l’agenda cultural amb un slam poètic

Participants Slam Poètic Vilafranca 2023

El passat 3 de gener, Vilafranca va iniciar l’any amb una exhibició de poesia escènica a la biblioteca municipal. Felip Cuenca, Isabel Marín, Alejandro Arribas i Àngels Orad van ser els quatre poetes que es van presentar a aquesta activitat.

La idea inicial d’aquesta activitat era que cada participant recitara una poesia seua de màxim 3 minuts i després el públic posara una nota, fent una espècie de competició. No obstant això, es va acabar optant per remodelar una mica el format i fer una exhibició, on no hi haguera guanyadores ni perdedores, ja que cadascú té el seu estil propi. Així doncs, totes i tots els que van presentar podrien participar en el premi, que consta en la publicació d’una antologia poètica amb obres de totes les participants de totes les edicions.

També, el grup ‘Cançons d’Artiga’, van cantar algunes de les seues versions per amenitzar la vesprada i per fer d’aquesta activitat un lloc on artistes de la comarca i província puguen compartir el seu treball, siga del tipus que siga.

Des de l’organització de l’activitat expressen el seu agraïment a totes les persones que van acudir i mencionen que “va ser tot un èxit, vam poder omplir totes les cadires del públic i estem molt contents de la rebuda que ha tingut aquesta activitat”.