Vilafranca acull hui i demà el certamen La Discontínua sobre festivals i cultura a Castelló

Hui i demà se celebra a Vilafranca la segona edició de les jornades sobre festivals i esdeveniments culturals temporals a les comarques de Castelló, La Discontínua. L’esdeveniment està organitzat per la Diputació de Castelló, la Universitat Jaume I, l’Institut Valencià de Cultura i l’Ajuntament de Vilafranca. Cal recordar que Vilafranca ostenta enguany la Capitalitat Cultural Valenciana.

Així, hui a les 18.30h començarà el repartiment d’acreditacions als assistents i, seguidament, es durà a terme la inauguració oficial de l’esdeveniment. A les 19h taula redona sobre la descentralització de la cultura en la qual participen Rafa Tormo, Vicent Arberola, Albert Monfort i Silvia Colom. La jornada de hui acabarà amb un contacontes per a adults oferit per Nono Granero, un sopar en el càmping El Llosar i un concert de música.

Les activitats de demà dissabte començaran a les 9.30h amb el repartiment d’acreditacions. A continuació, taula redona sobre gestió de públics dirigida per Blai Garcia i en la qual participaran Maria Ribas, Sara Cano i responsables de FIT Vila-real. A les 11.30h hi haurà una dinàmica participativa coordinada per Eugeni Trilles.

Després de la pausa per al cafè, a les 13h se celebrarà la taula redona “Retorn social dels esdeveniments culturals” coordinada per Rafa Tormo i amb Nicolás Barbieri i Eugeni Trilles com a ponents. Ja a la vesprada, es presentarà “Castelló: Territori Cultural” i es parlarà sobre diferents experiències i projectes culturals com Ultrasons, Xilòfag Festival, Marte, Aplec dels Ports, Maig di Gras, Imaginaria i PERA.

La Discontínua finalitzarà amb el concert de Santa Cecilia de la Unió Musical de Vilafranca a la Casa de la Música a les 19.30h.