Tauroemoción programa un novillada sense picadors a Vilafranca

Novillada Vilafranca

Les promeses castellonenques es mesuraran a erales de Juan Pedro Domecq

Les joves promeses novilleres de Castelló es donaran cita diumenge que ve, 8 d’agost, a les 18.00 hores en la plaça de bous de Vilafranca. Jorge Rivera, Joan Marín, Jorge Lorite El Ceci i Aarón Rull bregaran i estoquejaran erals de la prestigiosa ramaderia Juan Pedro Domecq.

Rivera, Ceci i Rull, per part de l’Escola Taurina de Castelló i Marín, de l’Escola Taurina de València, encara que veí d’Almassora (Castelló), es disputaran l’I Trofeu Niño de la Estrella. Tauroemoción, organitzadora del festeig, al costat de l’Ajuntament de Vilafranca i la Diputació de Castelló, com a col·laboradors, han creat el trofeu en record de l’entranyable torero de l’Estrella, barriada de Mosqueruela (Terol), que tanta vinculació va tindre amb la localitat organitzadora. De fet, una estàtua en el seu honor guarda la porta gran del cus.

Les entrades es podran adquirir a partir de demà dimecres 4 d’agost de 10.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores en l’Oficina de Turisme de Vilafranca. El preu d’aquestes serà de 10 euros i els menors de 15 anys, acompanyats d’un adult, tindran l’accés gratuït a la plaça. La taquilla de la plaça obrirà el mateix diumenge d’11.00 a 14.00 hores i a partir de les 16 hores fins a iniciar-se el festeig.