Torna la novillada sense picadors organitzada per Tauroemoción a Vilafranca

Novillada 29 agost

Les promeses castellonenques lidiaran amb bous de Juan Pedro Domecq

Les joves promeses novilleres de Castelló es donaran cita diumenge que ve, 29 d’agost, a les 18.00 hores en la plaça de bous de Vilafranca. Jorge Rivera, Joan Marín, Jorge Lorite El Ceci i Aarón Rull s’enfrontaran amb bous de la ganaderia Juan Pedro Domecq.

Rivera, Ceci i Rull, per part de l’Escola Taurina de Castelló i Marín, de l’Escola Taurina de València, encara que veí d’Almassora (Castelló), es disputaran l’I Trofeu Niño de la Estrella. Tauroemoción, organitzadora del festeig, al costat de l’Ajuntament de Vilafranca i la Diputació de Castelló, com a col·laboradors, han creat el trofeu en record del torero de l’Estrella, barriada de Mosqueruela (Terol), que tanta vinculació va tindre amb la localitat organitzadora. De fet, una estàtua en el seu honor guarda la porta gran del cus.

Les entrades es podran adquirir del 25 al 28 d’agost de 10.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores en l’Oficina de Turisme de Vilafranca. El preu d’aquestes serà de 10 euros i els menors de 15 anys, acompanyats d’un adult, tindran l’accés gratuït a la plaça. La taquilla de la plaça obrirà el mateix diumenge d’11.00 a 14.00 hores i a partir de les 16 hores fins a iniciar-se el festeig.